Pinjaman peribadi dari bank islam

Pinjaman peribadi dari bank islam – Banyak orang nak mencari – cari pinjaman untuk keperluan yang mendesak , pada umumnya keperluan tersebut berhubungan dengan berkahwin . Untuk menghindari Riba maka di sarankan untuk meminjam wang dari bank islam.

Saat ini Bank Islam memberikan penawaran kepada nasabah dengan kadar faedah yang terbaik dipasaran terutama diperuntukan bagi kerajaan. kadar yang ditawarkan yaitu dengan sistem flas sebesar 3.25% dengan jatuh tempo selama kurang lebih 3 tahun.

Ketika anda meminjam wang dari bank islam, maka anda boleh menggunakan pinjaman peribadi ini untuk mengaturkan semula hutang kad kredit yang tinggi kadar faedahnya yaitu 18%, membuat pendahuluan pembelian rumah (jika anda ingin membuat pelaburan hartanah).

Pinjaman maksima adalah RM200,000 tanpa penjamin, tanpa yuran proses dengan tempoh bayaran balik sehingga 15 tahun.Disini saya hanya ingin merekomendasikan kepada anda mungkin saje anda ingin sedang memerlukan pinjaman uang maka bisa menghubungi Cik Nur Jihan di 017-392 3610.

Leave a Reply